KÖPVILLKOR

Upphämtning

Östersund
Glada Lådans butik och utlämningsställe i Östersund ligger på Fagerbacken 28 (ingång på baksidan av Fagerskrapan). Butiken är öppen fredagar kl.12-18. 

Stockholm
Utlämning av Köttlåda Stockholm i Hammarby Sjöstad, onsdagar kl.16-19 vid Luma Brygga.

Leveranstid

Östersund
Varorna hämtas på fredagar för beställningar inkomna senast söndag veckan innan, middagslådan kan dock beställas så långt lagret räcker, går den att köpa så finns det lådor kvar. Butiken har utlämning av förbeställda varor på fredagar kl 12-18. Presentkort levereras på valfritt datum.

Stockholm
Köttlåda Stockholm bokas och betalas i webbutiken och går att beställa så långt lagret räcker varje vecka.

Autogiro och abonnemang

Den 28:e varje månad dras den summa du har valt att handla för från ditt konto. Välj i butiken vad du vill abonnera på, gå till kassan och betala, och fyll sedan i att du vill starta ett abonnemang i meddelandefältet. Autogiroblanketten får du tillsammans med din första låda. Den finns även att ladda ner under fliken Autogiro.

Kylkedja

Glada Lådan ansvarar för att kylkedjan inte bryts fram till dess att varorna överlämnats till kund.

Om en vara är slut
Vid eventuell slutförsäljning av en vara i Glada Lådans sortiment så ersätts produkten med en likvärdig produkt avseende pris och varugrupp.

Ångerrätt, returrätt samt reklamation:
Du har inte möjlighet att ångra en livsmedelsprodukt men du har rätt att reklamera en vara om du anser att det var fel på den när du fick den. Kontakta oss så snart som möjligt om du vill reklamera en vara, genom att skicka ett mail till eva@gladaladan.com eller ringa till 070-3614123 och berätta vilken vara det gäller och varför du inte är nöjd med den.