KÖPVILLKOR

Kylkedja
Glada Lådan ansvarar för att kylkedjan inte bryts fram till dess att varorna överlämnats till kund.

Om en vara är slut
Vid eventuell slutförsäljning av en vara i Glada Lådans sortiment så ersätts produkten med en likvärdig produkt avseende pris och varugrupp.

Ångerrätt, returrätt samt reklamation:
Du har inte möjlighet att ångra en livsmedelsprodukt men du har rätt att reklamera en vara om du anser att det var fel på den när du fick den. Kontakta oss så snart som möjligt om du vill reklamera en vara, genom att skicka ett mail till eva@gladaladan.com eller ringa till 070-3614123 och berätta vilken vara det gäller och varför du inte är nöjd med den.

Villkor vid hemleverans:
Leverans sker, om inte annat angetts, till den adress som kunden angivit i beställningen. Kunden ansvarar för att se till att Movebybike (Stockholm)/ Matgubben (Östersund) når fram till dörren. Kunden ansvarar för att meddela Glada Lådan eventuell portkod och andra hinder för att nå fram till leveransadressen. Kunden förbinder sig att vara närvarande på leveransadressen på leveransdagen, vilken har meddelats via mejl i god tid i förväg.

Om kunden inte är närvarande och kan ta emot leveransen på angivet datum så kommer lådan att lämnas utanför dörren. Kunden blir då meddelad om detta och äganderätten av varorna går därmed över till kunden.

UPPHÄMTNING/HEMLEVERANS I ÖSTERSUND:

Alla lådor utom jullådan: 
Upphämtning fredagar 12-18 från butiken på Fagerbacken 28

Jullådan:
Upphämtning 19, 20 eller 21/12 kl.18-19 i butiken på Fagerbacken 28
Hemleverans: Matgubben levererar inom 1 mil från centrala Östersund 19-21/12 kl.17-21

ÖVRIGA JÄMTLAND OCH HÄRJEDALEN:

Jullådan:
Jullådan levereras med Bussgods till de orter i Jämtland och Härjedalen där de har kyltransport. Lådan levereras 19-21/12, exakt leveransdag och tid för upphämtning meddelas via mejl senast söndagen veckan innan julafton.

UPPHÄMTNING/HEMLEVERANS I STOCKHOLM:

Alla lådor utom jullådan:
Hemleverans till Ekerö och hela Stockholms innerstad (förutom Djurgården) torsdagar kl.18-21.

Jullådan:
Upphämtning 20 eller 21/12 kl.10-17 på Bussgods i Spånga
Hemleverans: Movebybike levererar till hela Stockholms innerstad (utom Djurgården) 20-21/12 kl.18-21